Bestel jouw tickets voor het Award Festival (kom met het hele team)!

Bestel nu jullie tickets voor het Award Festival van de Nederlandse Auto Awards op maandag 20 januari 2020 in Studios Aalsmeer. Het wordt geweldig! Hebben jullie een Award gewonnen? Dan staat deze bij het Award Festival voor jullie klaar (ook voor gemeentewinnaars en provinciewinnaars!). Heb je hulp nodig bij het bestellen van tickets? Stuur dan een email naar vragen[@]autoawards.nl. Nu nog met vroegboekkorting. Op = Op, Weg = Weg! Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

Early Bird ticket met uitreiking Award door Kim Kötter
Ticket Award Festival is per persoon en (in het geval van een team) in totaal maximaal 1 fysieke award voor titels op gemeenteniveau en een fotomoment als je 1 of meerdere titels hebt gewonnen. Vroegboektarief t/m 31 december 2019. Vanaf 1 januari 2020 € 10,- per ticket duurder.
€ 39.00
Regulier ticket met uitreiking Award door Kim Kötter
Ticket Award Festival is per persoon en (in het geval van een team) in totaal maximaal 1 fysieke award voor titels op gemeenteniveau en een fotomoment als je 1 of meerdere titels hebt gewonnen. Vol = Vol, Op=Op...
€ 49.00
Fysieke Award, inclusief verzending
Kun je niet naar het Award Festival komen? Super jammer. Je hebt gelukkig wel de mogelijkheid om de op maat gemaakte Award met jullie titel(s) te bestellen en te laten bezorgen.
€ 59.00
Award Digitaal
Ontvang jouw award digitaal, zodat je die zelf kunt printen op een spandoek of t-shirts of om zelf te bewerken.
€ 29.00
*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '420569005514922'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420569005514922&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
   Partners

   Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

   De specialist in het organiseren van verkiezingen.

   Meer info over stemtools

   Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details