De Award Winnaars zijn bekend
16 dec 2019
De stemmen zijn geteld en de Award Winnaars zijn nu bekend. Bekijk hier alle winnaars .
Laatste stemdag
13 dec 2019
Vanavond om 23.59 uur zwaaien we met de finishvlag en is de stemperiode van de Nationale Auto Awards afgelopen... Zet dus nog een laatste eindsprint in, iedere stem telt! Stemmen doe je op https://www.
De allerlaatste tussenstand is bekend
9 dec 2019
Met nog maar minder dan 5 dagen te gaan, gaat het er nu om spannen. Wie wint die felbegeerde Award?
De allerlaatste tussenstand is vandaag gepubliceerd.
AutoRai.nl partner Nationale Auto Awards
2 dec 2019
De Nationale Auto Awards verwelkomt met trots AutoRai.nl als partner van de verkiezing! Op AutoRAI.
Een filmpje als promotiecampagne
28 nov 2019
Het is altijd leuk om te zien hoe enthousiast genomineerden zijn. Vandaag werden wij blij verrast door een filmpje op Facebook waarin wij werden getagd.
Nationale Auto Awards op YouTube
20 nov 2019
Wat te gek om te zien dat genomineerden de tijd nemen om een filmpje te maken. Zoals bijvoorbeeld Rijschool Rijbewijsje Rotjeknor .
Promotiemateriaal
19 nov 2019
Van alle beschikbare banners zijn de transparante banners toch wel favoriet bij de genomineerden. Ook Den Engelsen Bedrijfswagens maakte er gebruik van.
De tweede tussenstand is bekend
18 nov 2019
De Nationale Auto Awards zijn in volle gang. Ook vandaag is er weer een tussenstand bekend gemaakt.
Promotiefilmpjes
14 nov 2019
De Nationale Auto Awards zijn in volle gang. Er wordt volop gestemd en wij zien leuke banners voorbij komen op social media.
De 1e tussenstand is bekend!
11 nov 2019
De 1e tussenstand van de Nationale Auto Awards is bekend! De tussenstand is hier te bekijken .
Het aantal stemmen wordt nog niet getoond.
De 1e tussenstand komt eraan
8 nov 2019
Ready, Set, Go! Komende maandag (11 november) staat de eerste tussenstand op de website. Spannend! Dan zie je gelijk hoe jij ervoor staat.
Nationale Auto Awards in de media
7 nov 2019
Wat leuk om te zien de Nationale Auto Awards door lokale media wordt opgepakt! Bijvoorbeeld op de website van IJssel en Leekstreek van de gemeente Capelle aan den IJssel. Genomineerden in de gemeente Capelle aan den IJssel zijn onder andere APS Turbo-onderdelen.
Wie wint de titel Automedia van het jaar?
6 nov 2019
Autoliefhebbers hebben keus uit een groot aanbod van tijdschriften, blogs en websites. De categorie Automedia mag dan ook niet ontbreken bij de Nationale Auto Awards.
Ga aan de slag met een promotiecampagne!
2 nov 2019
Als genomineerde van de Nationale Auto Awards is het voor een goede promotiecampagne belangrijk op te vallen en creatief te zijn. De transparante banners zijn ideaal om een persoonlijke touch aan je promotiecampagne te geven.
Er kan nu worden gestemd!
1 nov 2019
Vanaf nu kan er worden gestemd op de favorieten binnen de autobranche op www.autoawards.nl ! Daarmee geeft de Nationale Auto Awards al die toppers binnen de autobranche het podium dat zij verdienen.
Nationale Auto Awards van start
22 okt 2019
De Nationale Auto Awards zijn van start gegaan! Vanaf 1 november kan iedereen stemmen op de uitblinkers binnen de autobranche.
Ruim 11 miljoen mensen hebben een autorijbewijs en er rijden 8,5 miljoen personenauto’s in Nederland.
30 nov -1
*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '420569005514922'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420569005514922&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    Partners

    Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

    De specialist in het organiseren van verkiezingen.

    Meer info over stemtools en online raadpleging

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details