Ga aan de slag met een promotiecampagne!
2 nov 2019

Als genomineerde van de Nationale Auto Awards is het voor een goede promotiecampagne belangrijk op te vallen en creatief te zijn. De transparante banners zijn ideaal om een persoonlijke touch aan je promotiecampagne te geven. Leuk om te zien dat zoveel genomineerden deze banners weten te vinden en er mee aan de slag gaan!

Ook genomineerde Landreiziger heeft gebruik gemaakt van de transparante banner.

Deel jouw campagne met ons via social media met #autoawards of mail ons via vragen@autoawards.nl. Wij zijn benieuwd hoe jij het aanpakt!

Alle banners zijn hier te vinden.

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '420569005514922'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420569005514922&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    Partners

    Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

    De specialist in het organiseren van verkiezingen.

    Meer info over stemtools en online raadpleging

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details