De 1e tussenstand komt eraan
8 nov 2019

Ready, Set, Go! Komende maandag (11 november) staat de eerste tussenstand op de website. Spannend! Dan zie je gelijk hoe jij ervoor staat.

Heb jij als genomineerde al voldoende gedaan om je klanten en fans op te roepen om te stemmen? Misschien heb je wel een heel groot klantenbestand. Stuur dan een mailing met daarin de directe stemlink. Dat maakt het voor je klanten heel makkelijk om te stemmen.

En blijf natuurlijk ook op social media oproepen om te stemmen en je bericht te delen. Zo bereik je veel meer mensen. Succes!

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '420569005514922'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420569005514922&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    Partners

    Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

    De specialist in het organiseren van verkiezingen.

    Meer info over stemtools en online raadpleging

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details