Nationale Auto Awards in de media
7 nov 2019

Wat leuk om te zien de Nationale Auto Awards door lokale media wordt opgepakt! Bijvoorbeeld op de website van IJssel en Leekstreek van de gemeente Capelle aan den IJssel. Genomineerden in de gemeente Capelle aan den IJssel zijn onder andere APS Turbo-onderdelen.nl, Auto Roggeveen B.V., Dijkgraaf Automaterialen bv en Kwik-Fit Capelle Aan Den Ijssel.

In de gemeente Schijndel zijn ze trots op de nominatie van Autobedrijf Vorstenbosch en dat laten zij weten op de nieuwswebsite TV Schijndel. Van Dijk Auto's is genomineerd en dat mag iedereen weten in de gemeente Waalwijk. Op Waalwijknieuws.nl staat een kort nieuwsbericht inclusief directe stemlink.

De lokale media is een ideale manier om de inwoners van de gemeente waarin je bent genomineerd te informeren over jouw nominatie voor de Nationale Auto Awards.

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '420569005514922'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420569005514922&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    Partners

    Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

    De specialist in het organiseren van verkiezingen.

    Meer info over stemtools en online raadpleging

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details