Promotiefilmpjes
14 nov 2019

De Nationale Auto Awards zijn in volle gang. Er wordt volop gestemd en wij zien leuke banners voorbij komen op social media.
Een foto zegt meer dan 1000 woorden maar met een filmpje is de impact nog groter! Daarom is het maken van een filmpje een perfecte manier om klanten en volgers op te roepen om op jou te stemmen. 

Wij kregen een filmpje doorgestuurd van Rijschool Brands waarin zij hun klanten oproepen om te stemmen op www.autoawards.nl. Te gek! 

Er kan nog worden gestemd tot en met 13 december. Ga dus nu aan de slag met een originele promotiecampagne. Succes!

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '420569005514922'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420569005514922&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    Partners

    Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

    De specialist in het organiseren van verkiezingen.

    Meer info over stemtools en online raadpleging

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details