Vakjury Nationale Auto Awards

Naast de publieksprijzen worden er ook vakjuryprijzen uitgereikt. De vakjury zal de genomineerden, die in aanmerking komen voor de landelijke titels en de vakjuryprijzen, beoordelen. Voor de categorieen waar er de verkiezing op gemeente en provincieniveau heeft plaatsgevonden, kiest de vakjury de landelijke winnaar uit de provinciewinnaars. Voor de andere categorieen wordt de top 3 op basis van de publieksstemmen door de vakjury beoordeeld. 

De genomineerden die voor de landelijke titels en de vakjuryprijzen in aanmerking komen moeten een video van maximaal 1 minuut en 30 seconden insturen waarin er 2 vragen worden beantwoord: 

1. Waarom zijn jullie de beste van Nederland?
2. Hoe zie jij de toekomst voor je, waar staan jullie in 2030?


Deze video dient uiterlijk 31 december 2019 via Wetransfer verzonden te worden aan vragen@autoawards.nl. Je mag de video ook plaatsen op Youtube en het linkje naar de video doorgeven per e-mail.

 

De vakjury bestaat uit drie echte professionals, allemaal met een enorme passie voor de autobranche. We stellen de leden van de vakjury graag aan je voor.

Bart van Thienen
Bart van Thienen is meer dan dertig jaar werkzaam geweest voor het merk Nissan. Jarenlang op het gebied van Public Relations en de laatste jaren als Communications Director Benelux. Inmiddels heeft hij afscheid genomen van Nissan. Zoals hij het zelf in januari van dit jaar zei: “Na meer dan 30 jaar aan Nissan verbonden te zijn geweest, is het moment aangebroken om mijn kennis en ervaring op andere manieren in te zetten.”Dinant Fase
Dinant Fase is jarenlang eigenaar van een aantal dealerbedrijven in Midden Nederland (oa Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden). Met merken als Saab, Mitsubishi, Kia en Westfield. Hij heeft zijn bedrijven inmiddels verkocht en zet zijn kennis en ervaring in voor de vakjury.Henri Stolwijk (voorzitter)
Voorzitter van de vakjury is Henri Stolwijk. Hij is de oprichter van communicatiebureau Buro N11 en de initiatiefnemer van de websites Autorai.nl, Motorrai.nl en Zerauto.nl. Hij heeft onlangs zijn aandelen in N11 verkocht maar is nog als adviseur aan het bedrijf verbonden. Dit geeft hem de ruimte om zich als voorzitter van de vakjury in te zetten.

 

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '420569005514922'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420569005514922&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    Partners

    Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company.

    De specialist in het organiseren van verkiezingen.

    Meer info over stemtools en online raadpleging

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details